Online afspraak


Maak een afspraak via onze site met ons online afspraakboek     Maak een afspraak


Ontdek de geweldigste Keratine behandeling in Enschede bij Kapstars

Written by: Kapstars Date of published: . Posted in Nieuws

Keratine behandeling in Enschede!!

Ontdek de geweldigste Keratine Behandeling in Enschede nu  bij Kapstars Haarmode in Enschede!

Keratine behandeling in Enschede

Keratine actie juni 2017

Van krullen die je niet in toom kan houden tot haar dat zijn eigen leven leidt – één op de twee vrouwen lijdt onder onhandelbaar, krullend en pluizend haar. Met hulp van talrijke producten wordt tijdrovend geföhnd en gestraight. Het gewenste resultaat blijft echter uit en de droom van haar dat lang houdbaar soepel en glad als zijde is, komt voor veel vrouwen niet uit – ondanks alle tijd en moeite.

 

Haar krullen Enschede: Geweldige krullen met Curlsys bij Kapsalon Kapstars uit Enschede

Written by: Kapstars Date of published: . Posted in Nieuws

Haar krullen Enschede: Wij knippen geweldige krullen in uw haar.

Haar krullen Enschede: Wij knippen geweldige krullen in uw haar met onze nieuwe revolutionaire krulkniptechniek van Brian McLean. Wat is er nou zo bijzonder aan de techniek van Brian McLean?

De meeste kappers knippen steil en krullend haar op dezelfde manier. Ze nemen een passée op en knippen de uiteinden recht af. Bij de techniek van Brian McLean pak je een pluk haar, waarvan de haren van nature bij elkaar zitten. Als de pluk heel dik is kun je deze splitsen. Al lopende om het model knip je vervolgens van voren af met de beweging van de krul mee. Dat betekent dat je aan de rechterkant altijd met je rechter-, en aan de linkerkant altijd met je linkerhand moet knippen. Dankzij deze inkniptechniek kan iemand twee keer zoveel volume krijgen. Zowel in krullend als stijl haar. Ook kan een oude permanent weer als nieuw lijken en kan men zeer krullend weer onder controle krijgen.

Haar krullen Enschede 1

Voor

Haar krullen Enschede 2

Na

Kerasilk Keratine Behandeling bij Kapsalon Kapstars!

Written by: Kapstars Date of published: . Posted in Nieuws

Kerasilk Keratine Behandeling bij Kapsalon Kapstars.

Heeft u ook last van pluizig haar? Sinds kort biedt Kapsalon Kapstars ook de Kerasilk Keratine Behandeling aan in haar kapsalon. Dit is de eerste, geheel veilige keratine behandeling. Deze behandeling zorgt ervoor dat je haar vijf maanden langdurig mooi, pluisvrij en glanzend zal blijven.

Kerasilk keratine behandeling

Keratine actie juni 2017

Het gewenste resultaat blijft echter uit. De droom van haar dat lang houdbaar soepel en glad als zijde is, komt voor veel vrouwen niet uit. Dit ondanks alle tijd en moeite. Met de nieuwe, professionele salonbehandeling Kerasilk Keratine behandeling kunnen wij als Goldwell stylisten nu voor het eerst deze wens langdurig vervullen. De wens naar haar zo zacht en soepel als zijde. Want de eerste, individueel af te stemmen, lang houdbare Keratine behandeling van GOLDWELL biedt 100% perfecte resultaten:

  •       Brengt controle in onhandelbaar, pluizend haar.
  •       Vermindert krullen en slagen en egaliseert de haarstructuur.
  •       Reduceert de dagelijkse stylingtijd aanzienlijk.
  •       Voor haar als zijde – tot 5 maanden.

© Copyright by Goldwell

Verwen uzelf of verras een dierbare met de exclusieve Kerasilk Keratine behandeling bij Kapsalon Kapstars Haarmode in Enschede.

De Keratine behandeling kan niet via onze online agenda geboekt worden. Dit is een exclusieve specialistische behandeling waarvoor wij altijd eerst een advies gesprek voeren. Voor de keratine behandeling kan direct met Kapstars Haarmode gebeld worden op 053 4359373

Lees ook wat beauty blogger KARIN vind van deze behandeling KLIK HIER

Keratine Enschede

Kapper/Kapster gezocht!

Written by: Kapstars Date of published: . Posted in Nieuws

Vind je het leuk om in een gezellig team te werken en wil je je creativiteit op kappersgebied kwijt ? Wij bij Kapstars zijn met spoed op zoek naar een enthousiaste hairstylist. Bel (053 435 9373) of mail ons of kom langs met je c.v. en wie weet word jij onze nieuwe collega!

vacature

Kapstars Haarmode viert tien jarig jubileum

Written by: Kapstars Date of published: . Posted in Nieuws

Tien jaar geleden ging Nour Ilik fotojubileumvan start met Kapstars Haarmode in Enschede. In het winkelcentrum Twekkelerveld bouwde zij een mooie zaak op. Er werkt inmiddels een uitgebreid team aan specialisten en de klanten stromen vanuit de wijde omgeving toe. “Er zit nog steeds groei in Kapstars,” vertelt Nour Ilik. “Dat is in de eerste plaats de verdienste van een fantastisch team. Verder willen we de klanten enorm bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Ons tweede lustrum krijgt dan ook een feestelijk tintje”.

Kapstars Haarmode is een kapsalon waar veel mogelijk is. Uiteraard alle bekende behandelingen van eenvoudig knippen en kleuren tot een trendy bruidskapsel. Daarnaast onderscheidt deze salon zich door diverse specialisaties, zoals de keratine behandeling, de hairextensions, het Oosters epileren met behulp van draad en de Curlsys methode voor het knippen van krullend haar. “Wij streven naar het hoogste niveau en houden daarbij de drempel voor de klant laag. In ons werk laten we ons niet alleen inspireren door de laatste trends en vakgenoten, maar uiteraard ook door de wensen van de klant. Onze mooiste beloning is dat klanten tevreden zijn en terug komen.”

Kapstars Haarmode is telefonisch bereikbaar onder nummer 053 4359373. Je kunt ons ook vinden op Facebook! De eerste twee weken van juni worden klanten feestelijk ontvangen en worden klanten getrakteerd op een korting van tien procent op alle behandelingen en producten.

Tekst: Huis aan Huis

 

Knaekpas, euro 1,50 korting op je knipbeurt bij Kapstars

Written by: Kapstars Date of published: . Posted in Acties, Nieuws

Knaekpas

Korting van euro 1,50 op je knipbeurt met je Knaekpas bij Kapstars Haarmode in Enschede

Kapstars weet dat studenten het niet altijd even breed hebben maar er wel goed uit willen zien.  Je kunt nu bij Kapstars Haarmode in Enschede gebruik maken van de Knaekpas. Hiermee kun je bij verschillende winkels korting krijgen op je product of dienst. Laat de knaekpas of knaekapp zien en je krijgt een mooie korting op je knipbeurt. Zo kom je goed voor de dag. Voor meer informatie over de pas kun je terecht op hun website.

De actie is alleen geldig op maandag, dinsdag en woensdag.

Gratis makeover bij Kapstars Haarmode

Written by: Kapstars Date of published: . Posted in Nieuws

Gratis makeover bij Kapstars Haarmode
gratis makeover

Wil je een gratis makeover winnen? Doe dan mee met onze actie.

Heb je altijd al een keer een makeover willen hebben? Of in een magazine willen staan? Dat kan bij Kapstars Haarmode in Enschede!
Een aantal lokale ondernemers heeft de handen ineen geslagen om dit mogelijk te maken. Laat je onder handen nemen voor een nieuwe coupe, vernieuwende make-up en een nieuwe kledingstijl!  En dit helemaal GRATIS!

Kapper Enschede: Hoe vind je een goede kapper?

Written by: Kapstars Date of published: . Posted in Nieuws

kapper EnschedeEen goede goede kapper vinden hoeft niet moeilijk te zijn! kapper Enschede:

Heb jij ook al meerdere kappers in Enschede verslonden? Voldoen de kappers iedere keer net niet aan je wensen? Ben je het zoeken naar de juiste kapper in Enschede ook zat? Hoe weet je welke kapper goed voor jou is?

Je kunt kappers onderverdelen in veel verschillende categorieën. Veel genoemde kapper categorieën zijn: De trendy, de luxe en de basic goedkope kapper  

Like en ontvang korting bij Kapstars!

Written by: Kapstars Date of published: . Posted in Nieuws

Like en ontvang korting!

Wat moet je doen? Like de Facebookpagina van Kapsalon Kapstars. Laat je like zien in onze kapsalon in Enschede en ontvang 5 euro korting op een professioneel KSM California haarproduct naar keuze. Er is keuze uit een heel breed assortiment! Van haarlak tot gel. Voor krullend haar, golvend haar tot stijl haar. Uiteraard voor mannen als vrouwen. Dus maak er gebruik van! Wil je meer informatie over de KSM California producten? Op onze productpagina staan de producten afgebeeld en omschreven zodat je precies weet wat je nodig hebt.

Tot snel in onze Kapsalon!

like en ontvang korting

Aangepaste openingstijden kapsalon tijdens de feestdagen

Written by: Kapstars Date of published: . Posted in Nieuws

Aangepaste openingstijden kapsalon tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen hebben we aangepaste openingstijden in onze kapsalon. Deze zijn:

MA 23 december van 09:00 tot 18:00
DI 24 december van 09:00 tot 14:00
WO 25 december gesloten
DO 26 december gesloten
DI 31 december 09:00 tot 14:00
WO 1 januari gesloten