Online afspraak


Maak een afspraak via onze site met ons online afspraakboek     Maak een afspraak


Kappers van Kapstars Haarmode! Altijd kwaliteit en passie!

Kappers van Kapstars Haarmode staan voor kwaliteit en passie.

Als professionele kapsalon in Enschede zijn de kappers van Kapstars Haarmode continu bezig met het kappersvak. Zo volgen alle kappers seminars, cursussen en verzorgen wij trainingen voor andere kapsalons. Wij laten ons inspireren door de laatste trends, vakgenoten en door u. Wij zijn uw kapsalon in Enschede

Of u nu binnenkomt voor een knip- en verfbehandeling of voor haaradvies, wij staan zes dagen in de week voor u klaar. Wij wassen, knippen en verven uw haren met vakkundigheid en met oog voor uw eigen wensen. Het resultaat zijn mooie en makkelijk te onderhouden coupes die afgestemd zijn op uw gezicht en persoonlijke stijl.
Bovendien bieden wij hairextensions, visagiebehandelingen en kunt u ook bij ons terecht voor Oosters epileren. Ook met vragen over haarverzorging en haarproducten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een breed aanbod van kwaliteitsproducten in onze salon.

Nieuwsgierig geworden? Kijk verder op onze site of bezoek onze kapsalon aan de G.J. van Heekstraat 241 in Enschede. Bezoek ook ons Facebookpagina!