Kerasilk Keratine Behandeling bij Kapsalon Kapstars!

Kerasilk Keratine Behandeling bij Kapsalon Kapstars!

Kerasilk Keratine Behandeling bij Kapsalon Kapstars.

Heeft u ook last van pluizig haar? Sinds kort biedt Kapsalon Kapstars ook de Kerasilk Keratine Behandeling aan in haar kapsalon. Dit is de eerste, geheel veilige keratine behandeling. Deze behandeling zorgt ervoor dat je haar vijf maanden langdurig mooi, pluisvrij en glanzend zal blijven.

Kerasilk keratine behandeling
Keratine actie juni 2017

Het gewenste resultaat blijft echter uit. De droom van haar dat lang houdbaar soepel en glad als zijde is, komt voor veel vrouwen niet uit. Dit ondanks alle tijd en moeite. Met de nieuwe, professionele salonbehandeling Kerasilk Keratine behandeling kunnen wij als Goldwell stylisten nu voor het eerst deze wens langdurig vervullen. De wens naar haar zo zacht en soepel als zijde. Want de eerste, individueel af te stemmen, lang houdbare Keratine behandeling van GOLDWELL biedt 100% perfecte resultaten:

  •       Brengt controle in onhandelbaar, pluizend haar.
  •       Vermindert krullen en slagen en egaliseert de haarstructuur.
  •       Reduceert de dagelijkse stylingtijd aanzienlijk.
  •       Voor haar als zijde – tot 5 maanden.

© Copyright by Goldwell

Verwen uzelf of verras een dierbare met de exclusieve Kerasilk Keratine behandeling bij Kapsalon Kapstars Haarmode in Enschede.

De Keratine behandeling kan niet via onze online agenda geboekt worden. Dit is een exclusieve specialistische behandeling waarvoor wij altijd eerst een advies gesprek voeren. Voor de keratine behandeling kan direct met Kapstars Haarmode gebeld worden op 053 4359373

Lees ook wat beauty blogger KARIN vind van deze behandeling KLIK HIER