Kapstars Haarmode viert tien jarig jubileum

Kapstars Haarmode viert tien jarig jubileum

Tien jaar geleden ging Nour Ilik van start met Kapstars Haarmode in Enschede. In het winkelcentrum Twekkelerveld bouwde zij een mooie zaak op. Er werkt inmiddels een uitgebreid team aan specialisten en de klanten stromen vanuit de wijde omgeving toe. “Er zit nog steeds groei in Kapstars,” vertelt Nour Ilik. “Dat is in de eerste plaats de verdienste van een fantastisch team. Verder willen we de klanten enorm bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Ons tweede lustrum krijgt dan ook een feestelijk tintje”.

Kapstars Haarmode is een kapsalon waar veel mogelijk is. Uiteraard alle bekende behandelingen van eenvoudig knippen en kleuren tot een trendy bruidskapsel. Daarnaast onderscheidt deze salon zich door diverse specialisaties, zoals de keratine behandeling, de hairextensions, het Oosters epileren met behulp van draad en de Curlsys methode voor het knippen van krullend haar. “Wij streven naar het hoogste niveau en houden daarbij de drempel voor de klant laag. In ons werk laten we ons niet alleen inspireren door de laatste trends en vakgenoten, maar uiteraard ook door de wensen van de klant. Onze mooiste beloning is dat klanten tevreden zijn en terug komen.”

Kapstars Haarmode is telefonisch bereikbaar onder nummer 053 4359373. Je kunt ons ook vinden op Facebook! De eerste twee weken van juni worden klanten feestelijk ontvangen en worden klanten getrakteerd op een korting van tien procent op alle behandelingen en producten.

Tekst: Huis aan Huis