Hoe vind je een goede kapper?

Hoe vind je een goede kapper?

Een goede goede kapper vinden hoeft niet moeilijk te zijn!

Heb jij ook al meerdere kappers in Enschede verslonden? Voldoen de kappers iedere keer net niet aan je wensen? Ben je het zoeken naar de juiste kapper in Enschede ook zat? Hoe weet je welke kapper goed voor jou is?

Je kunt kappers onderverdelen in veel verschillende categorieën. Veel genoemde kapper categorieën zijn: De trendy, de luxe en de basic goedkope kapper  

De trendy kapper Enschede

Enthousiast publiek, nieuwste kapsels, gebruikt vaak moderne verf – en knip technieken, trendy en moderne intensieve haarkleuren. Behandeling prijzen middelmatig.

De luxe kapper 

De luxe kapper maakt gebruik van veel verschillende soorten behandelingen en kuren. Een aantal kenmerken van een luxe kapper zijn:

  • Zorgt voor een verwen gevoel bij de klant
  • Goed en professioneel advies
  • Kennis van veel soorten kapsels, van trendy tot klassiek in combinatie met de juiste visagie
  • Werkt met hoogwaardige producten
  • Probleem oplossend
  • Uitgebreide aandacht
  • Prijzen meer als gemiddeld en hoog

De goedkope kapper of budget kapper

Door de lage prijs slechts beperkte tijd en aandacht voor de klanten, goedkoop en erg snel klaar, slechts een beperkt aantal standaard behandelingen, beperkt basic assortiment en goedkoper verfproducten.

 Welke kapper in Enschede is geschikt voor jou?

  • Wil je graag altijd mee gaan met de laatste trends? Hou je ervan om er modieus bij te lopen? Vindt je een trendy look met flitsende haarkleuren belangrijk? Dan is de trendy kapsalon wat voor jou.
  • Vind je het belangrijk dat je haar er mooi, levendig en gezond uitziet met een verzorgd kapsel en een mooie haarkleur die lang mooi blijft? Hou je van mooie goede kwaliteit kleding en de wat duurdere make-up? Zie je de schoonheidspecialist en kapper als een echt uitje? Dan is de luxe kapsalon wat voor jou.
  • Vind je je haar niet zo belangrijk en is een bezoek aan de kapper meer als een verplichting dan een uitje. Is je budget beperkt en mag het niet te veel kosten? Als er maar weer een lekker stuk af is zodat je weer een tijdje niet geknipt hoeft te worden? Geen zin om uren bij de kapper te hangen? Dan ben je bij de basic goedkope kapper aan het juiste adres.

Erg belangrijk bij het kiezen van een kapper in Enschede is dat je een kapsalon kiest die bij je levensstijl past. Die aan je wensen voldoet en bij je budget past!

Bij kapsalon Kapstars Haarmode proberen we een combinatie te zijn van een trendy en luxe kapper en bieden we behandelingen aan tegen een betaalbare prijs in een prettige huiselijke sfeer.  Wij vinden het belangrijk dat u zich prettig voelt als u bij ons binnen komt en geweldig voelt als u weer bij ons weg gaat.

Veel succes met het zoeken naar een goede kapper

Wilt u direct een afspraak maken: neem dan direct contact op!