Geweldige krullen met Curlsys bij Kapsalon Kapstars uit Enschede

Geweldige krullen met Curlsys bij Kapsalon Kapstars uit Enschede

Krullen knippen Enschede: Wij knippen geweldige krullen in uw haar.

Krullen knippen Enschede: Wij knippen geweldige krullen in uw haar met onze nieuwe revolutionaire krulkniptechniek van Brian McLean. Wat is er nou zo bijzonder aan de techniek van Brian McLean?

De meeste kappers knippen steil en krullend haar op dezelfde manier. Ze nemen een passée op en knippen de uiteinden recht af. Bij de techniek van Brian McLean pak je een pluk haar, waarvan de haren van nature bij elkaar zitten. Als de pluk heel dik is kun je deze splitsen. Al lopende om het model knip je vervolgens van voren af met de beweging van de krul mee. Dat betekent dat je aan de rechterkant altijd met je rechter-, en aan de linkerkant altijd met je linkerhand moet knippen. Dankzij deze inkniptechniek kan iemand twee keer zoveel volume krijgen. Zowel in krullend als stijl haar. Ook kan een oude permanent weer als nieuw lijken en kan men zeer krullend weer onder controle krijgen.

Krullen knippen Enschede