Blog-kapstars-krullen_haren_krulkapper-krul-gekruld-knippen-enschede

KRULLEN KNIPPEN

keratine-haren-keratinebehandeling-haar-kapper-kapstars-enschede-stijl-haar

KERATINE BEHANDELING

Ontdek de Kapstars blog en verdiep je in tips, stylingadvies en haarverzorging. Maak van elke dag een goede haardag!

KRULLEN KNIPPEN

Blog-kapstars-krullen_haren_krulkapper-krul-gekruld-knippen-enschede

De mooiste krullen met de Curlsys techniek

 

Wil jij mooie lokken die nog beter gaan krullen dankzij de beste kniptechniek? Daar weten we bij Kapstars alles van! Onze gespecialiseerde krulkapper gebruikt de revolutionaire krulkniptechniek genaamd ‘Curlsys’ van Brian McLean. Met deze techniek knippen wij mooie, natuurlijke krullen en slagen in je haar. Of je nu meer krullen of slagen wilt, of je haar beter in model wilt brengen, wij bieden de beste oplossing!

De krulkapper

Krullen knippen is echt een vak apart. Je kunt het niet vergelijken met het knippen van steil haar en daarom is het sterk aan te raden je haar te laten knippen door een kapper die gespecialiseerd is in krullen. Hoewel veel kappers verschillende technieken hebben uitgeprobeerd, leiden deze niet altijd tot het gewenste resultaat. Soms wordt er net te veel of juist te weinig van de krul geknipt, waardoor het haar niet mooi valt. Daarom bieden wij bij Kapstars de perfecte oplossing met krulkappers die de beste ‘Curlsys’-methode gebruiken. Onze kappers zijn gespecialiseerd en ervaren in het knippen van krullen, waardoor je bij Kapstars verzekerd bent van de beste zorg!

Curlsys methode

De Curlsys-methode is ideaal voor elk type krul en is de populairste techniek voor het knippen van krullen. Deze methode bevordert niet alleen meer krullen en volume, maar vermindert ook pluizigheid. Heb je verborgen krullen die nog niet volledig tot hun recht komen? Met de Curlsys-techniek brengen we ze prachtig naar voren. Bij deze aanpak beoordeelt de kapper eerst je haar in droge toestand om nauwkeurig te zien hoe de krullen natuurlijk vallen, wat essentieel is voor het bepalen van de knipwijze. Na deze beoordeling wordt het haar gewassen en in model gebracht, waarna de Curlsys-methode echt begint. De kapper neemt individuele, natte haarlokken en knipt deze in segmenten, ook wel bundels genoemd, waarbij voor het knippen van elke krul een speciale schaar wordt gebruikt.

Krullen knippen bij Kapstars

Bij Kapstars Haarmode in Enschede beheersen onze kapsters 36 technieken om elk gewenst kruleffect te bereiken. Met trots kunnen we zeggen dat we met het McLean Supercurl-certificaat hoogstaande kwaliteit en vaardigheid garanderen. Met de revolutionaire ‘Curlsys’-techniek knippen wij prachtige, natuurlijke krullen in jouw haar. Door deze methode is het mogelijk de krullen twee keer zoveel volume te geven! Ons doel is om jouw natuurlijke haarstructuur en schoonheid te accentueren met behulp van onze ervaren krullenkapper. Laat je krullen knippen bij Kapstars in Enschede en ervaar zelf de voordelen van onze krulkniptechniek!

 

KERATINE BEHANDELING

blog-kapstars-keratine-keratinebehandeling-haar-kapper-kapstars-enschede-stijl-haar

Ontdek het geheim achter glanzend, steil haar dat minder pluist

 

Heb je je ooit afgevraagd hoe je die lastige pluis onder controle kunt krijgen en tegelijkertijd je haar steil en glanzend kunt maken? De oplossing ligt in de steeds populairder wordende keratinebehandeling, die door veel van onze klanten als de perfecte oplossing wordt gezien.

Wat is keratine?

Keratine is een eiwit dat van nature voorkomt in je haar, huid en nagels. Dit is de sleutel tot de kracht en soepelheid van je lokken. Wist je dat je haar voor wel 90% uit keratine bestaat? Na verloop van tijd kan de hoeveelheid keratine in je haar verminderen door factoren zoals chemische behandelingen, het gebruik van de verkeerde stylingproducten, of blootstelling aan vervuilende stoffen en ruwe weersomstandigheden. Een keratinebehandeling kan deze essentiële proteïne aanvullen, waardoor je haar niet alleen gezonder wordt, maar ook prachtig valt en schittert als nooit tevoren.

De voordelen van een Keratinebehandeling

Veel mensen kampen met onhandelbaar, krullend en pluizend haar. Vaak proberen ze talloze producten en tools om het te temmen, wat veel tijd en moeite kost. De keratinebehandeling biedt een ideale oplossing door het haar onder controle te brengen en krullen en golven te verminderen. Bij de behandeling wordt extra keratine toegevoegd aan het haar om het te versterken en te beschermen. Na de behandeling blijft je haar tot wel vijf maanden soepel en zijdezacht. Bovendien kun je met speciale thuisproducten het effect verlengen en versterken.

Ervaar de Keratinebehandeling bij Kapstars

Bij Kapstars in Enschede kiezen steeds meer klanten voor onze Kerasilk Keratinebehandeling van Goldwell. Of je nu worstelt met kroes- en krullend haar of je licht golvende haar mooi stijl wilt houden, wij kunnen jouw droom van zijdezacht, soepel en glad haar realiseren. Samen met onze ervaren stylisten stemmen we de behandeling af op jouw unieke haartype, wensen en behoeften. Laat ons helpen om je haar gezonder, soepeler en glanzender te maken!

 

Wil je een afspraak maken voor het knippen of kleuren van je haar? Ook andere behandelingen zijn online te boeken. Klik op de knop hieronder om direct naar ons boekingssysteem te gaan!