ONZE STYLISTEN

Kapstars is jouw professionele kapsalon in Enschede waar passie voor het kappersvak centraal staat. Onze kapsters volgen regelmatig cursussen en blijven zichzelf ontwikkelen. Daarnaast verzorgt Kapstars trainingen voor andere professionele kappers. Wij laten ons inspireren door de laatste trends, vakgenoten én door jou. Ons doel is om iedereen zelfverzekerd en tevreden het salon te zien uitlopen. 

EIGENARESSE

Sinds 2005 ben ik de trotse eigenaresse van Kapstars Kapsalon in Enschede. Onze salon is niet alleen een plek voor kapsels, maar ook voor ontspanning en verwennerij. Mijn doel is om elke klant tevreden het salon te zien verlaten. Daarnaast geef ik met grote passie professionele en unieke trainingen aan andere kappers.

BEDRIJFSLEIDSTER

Gedreven door passie, combineer ik jaren ervaring in haarstyling met actuele trends. Ik zorg voor kapsels die niet alleen je schoonheid benadrukken, maar ook je zelfvertrouwen een boost geven. Bij elke behandeling luister ik naar je wensen en voorzie ik je van deskundig advies.

HAIRSTYLIST

Als toegewijde stylist ben ik gespecialiseerd in het knippen en verzorgen van krullend haar. Met ervaring en expertise transformeer ik jouw haar met de Curlsys kniptechniek tot mooie, natuurlijke krullen vol volume. Daarnaast geef ik gepersonaliseerd advies over verzorgingsproducten.

Kapster

Elke dag werk ik aan het verfijnen van mijn vaardigheden, altijd klaar om jouw haar te transformeren. Voor mij is elk kapsel een uitdrukking van de unieke persoonlijkheid van de klant. Ik zorg ervoor dat elk kapsel niet alleen mooi en functioneel is, maar ook perfect aansluit bij wie je bent.

KAPSTER

Als gedreven kapster gebruik ik creativiteit en up-to-date kniptechnieken. Of je nu een transformatie, een subtiele verandering of professioneel haaradvies wenst, ik begeleid je met passie. Ik vind het essentieel dat elke klant een ontspannen moment ervaart in onze salon.

Kapster

Als enthousiaste stagiaire kapster ben ik klaar om samen met jou een nieuw haaravontuur te beginnen! Ik ben gedreven om nieuwe technieken te leren en te perfectioneren. Graag help ik je het juiste kapsel te vinden dat bij jou past!

kapperszaak-kappersstoel-kapper-Kapstars-Enschede-onze-kapsters

Wil je een afspraak maken voor het knippen of kleuren van je haar? Ook andere behandelingen zijn online te boeken. Klik op de knop hieronder om direct naar ons boekingssysteem te gaan!