ONZE STYLISTEN
Kapstars is een professionele kapsalon in Enschede, waar onze kappers voortdurend bezig zijn met het vak. Ze volgen seminars en cursussen, en geven training aan andere kapsalons. We laten ons inspireren door de laatste trends, vakgenoten en door onze klanten. Bij Kapstars bent u aan het juiste adres voor een kapsel dat bij u past.

EIGENARESSE

Nour, sinds 2005 trotse eigenaresse van Kapstars Kapsalon in Enschede. Onze salon is niet alleen een plek voor kapsels, maar ook voor ontspanning en verwennerij. 

BEDRIJFSLEIDSTER

Gedreven door passie, combineer ik jaren ervaring in haarstyling met actuele trends. Ik accentueer jouw schoonheid met unieke kapsels die zelfvertrouwen versterken.

HAIRSTYLIST

Als toegewijde stylist ben ik gespecialiseerd in het knippen en verzorgen van krullend haar. Met ervaring en expertise transformeer ik jouw krullen tot gedefinieerde, natuurlijke schoonheden.

TOP STYLISTE

Met jarenlange ervaring en een creatieve inslag, transformeer ik jouw haar in lijn met de nieuwste trends, passend bij jouw unieke persoonlijkheid.

KAPSTER

Als gedreven kapster, sta ik klaar met creativiteit en up-to-date kniptechnieken. Of je nu een transformatie wenst, subtiele verandering of professioneel haaradvies, ik begeleid je met passie en een persoonlijke touch.

Kapster

Elke dag verrijk ik mijn vaardigheden, klaar om jouw haar te transformeren. Voor mij is elk kapsel een weerspiegeling van de unieke persoonlijkheid van de drager.

KAPSTER

Stap binnen en begin je haartransformatie met mij, Rilaysa. Als enthousiaste stagiaire kapster ben ik klaar om samen met jou een haaravontuur te starten!