Exclusieve Blowdry Masterclass

Met ruim 20 jaar ervaring in het perfectioneren van de finishing touch, heeft topexpert Nour een unieke Blowdry Masterclass samengesteld. Tijdens de ééndaagse cursus leer je exclusieve technieken van blowdrying die direct toepasbaar zijn in jouw salon. Daarnaast leer je ook hoe je jouw salon kunt promoten op social media. De masterclass wordt bewust gegeven in kleine groepen, waardoor er ruimte is voor persoonlijke aandacht. Meld je nu aan voor onze blow dry masterclass via het formulier en til je vaardigheden naar een professioneel niveau!

blowdry-masterclass-blowout-volume-haar-beste-kapper-eigenaresse-kapstars-Enschede-opleiding-cursus-dollyhead

Inhoud Masterclass

 • Blowdry Masterclass  door expert Nour Ilik.
 • Uitleg van producten en tools.
 • Diverse technieken: indelen van het haar.
 • Expert technieken: afdeelklemmen.
 • Live demonstratie.
 • Polijsten van haar.
 • Volume technieken.
 • Techniek voor krullen.
 • Snelle signature Blowdry-techniek
 • Social media tips.

Informatie Masterclass

Duur: 6 uur

Locatie: Kapstars Enschede

Deelnemers: Maximaal 4-6 personen

Tijd: Aanvang om 9.30 uur, start om 10.00 uur tot 16.00 uur.

Prijs: €350 exclusief btw

Werkmateriaal: Wordt verzorgd door Kapstars

Model: Er wordt gewerkt op een dollyhead

Lunch: Wordt verzorgd door Kapstars

Certificaat inbegrepen

Ontwikkel jezelf tot een nog succesvollere ondernemer

Kapstars heeft meer dan 10 ondernemers voortgebracht die hun eigen succesvolle kapperszaken hebben opgericht. Bij Kapstars hebben zij niet alleen kapperstechnieken van topkwaliteit geperfectioneerd, maar ook essentiële vaardigheden geleerd die nodig zijn om een zelfverzekerde en succesvolle ondernemer te worden. Onze masterclass gaat verder dan alleen technieken; het biedt dat extra voordeel om je een betere kappersondernemer te maken.

Ontdek hoe onze exclusieve masterclass jouw salon kan versterken!

Volg @kapstars op Instagram voor blowdry inspiratie, tips van topexperts en de nieuwste haarstyling trends. Schrijf je in voor onze cursus om ook de tips te leren die we op Instagram gebruiken! Verbeter je vaardigheden voor een perfecte presentatie op jouw social media.

Wil je jouw expertise als kapper naar een hoger niveau tillen? Meld je dan aan voor onze Blowdry Masterclass via het formulier hieronder! De cursus is samengesteld om jouw vaardigheden en technieken voor perfecte haarstyling te verbeteren, inclusief de gewilde signature blowout. Met focus op zowel kapperstechnieken als ondernemerschap biedt deze cursus uitgebreide training om jouw kapperszaak te laten groeien. 

Aanmeldformulier

  Let op, er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar: VOL = VOL

  Cursus voor kappers op locatie ​

  Als je interesse hebt in het organiseren van deze masterclass voor jouw team in je salon of op een andere locatie naar keuze, neem dan gerust contact met ons op met specifieke wensen. Nour gaat  persoonlijk contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Ontdek hoe onze exclusieve masterclass jouw salon kan versterken!