Kapstars in de media

Interviews en de deelname van eigenaresse Nour in ‘Margriet’, ‘Tubantia’ en het tv-programma ‘Life for You’. Bekijk hieronder Kapstars in de media!

sharon-stones-look-naar-achter-gestyled-haar-maakt-jong-margriet-getty-images

MARGRIET

Nour_Kapstars_media_krant_nieuws_kappers_kapperszaak_Tubantia

TUBANTIA

life-for-you-rtlXL-kapstars-Nour-media-tv

LIFE FOR YOU

KAPSTARS IN DE MARGRIET

Mooi en makkelijk: zó krijg je het vlinderkapsel van Kate Middleton

03 april 2024

Net zulke mooie lokken als Kate Middleton? Daar hoef je volgens kapster Nour Sarkis van kapsalon Kapstars weinig voor te doen als het eenmaal in model geknipt is. “Het vlinderkapsel geeft je haar een volle en levendige look.” 

Dat het haar van Kate er altijd zo mooi gestyled uitziet, is volgens Nour niet alleen vanwege de vele haarstylisten die de prinses van Wales heeft. “Deze look is makkelijk in onderhoud, omdat het niet per se in model geföhnd hoeft te worden. Heel handig voor als je op zoek bent naar een kapsel waarbij je je haar zo min mogelijk hoeft te beschadigen. Hoe ouder je haar wordt, hoe gevoeliger het is voor warmtebronnen.”

Klik hier voor het volledige artikel.

© Getty Images for The Red Sea Int

Dít kapsel staat elke zestigplusser (net als Sharon Stone)

24 maart 2024

Elke vrouw draagt haar haar zoals zij dat wil, maar voor de zelfbewuste vrouw die verzorgd en gestyled voor de dag wil komen, heeft kapster Nour Sarkis van Kapstars de ultieme look: slicked back hair. Snel en makkelijk, net zoals het kapsel van Sharon Stone.

De een is gezegend met een volle bos, de ander met dun sluik, stijl of krullend haar, niemands haar is hetzelfde. Volgens kapster Nour Sarkis is dit kapsel (kort, schouderlang en stijl achterover) toch een look die elke zestigplusser staat. “Deze look is erg stoer en verjongend. Doordat het haar uit je gezicht valt, creëer je een fris en dus jong effect.”

Klik hier voor het volledige artikel.

© Getty Images for The Red Sea Int

KAPSTARS IN TUBANTIA

Ja! De kappers kunnen weer aan de slag, bij Kapstars in
Enschede stromen de afspraken al binnen

23 feb. 2021

ENSCHEDE – Voor veel mensen is het een opluchting, Mark Rutte heeft zojuist de seinen op groen gezet: we mogen weer naar de kapper. Ook voor Nour Ilik-Sarkis, eigenaresse van Kapstars, kan het werk weer beginnen. De telefoon staat roodgloeiend, wij namen een kijkje.

Klik hier voor het volledige artikel en de bijbehorende video. 

Eigenaresse Nour Ilik-Sarkis in haar net verbouwde kapperszaak Kapstars. © Emiel Muijderman

KAPSTARS IN LIFE FOR YOU

Wil je een afspraak maken voor het knippen of kleuren van je haar? Ook andere behandelingen zijn online te boeken. Klik op de knop hieronder om direct naar ons boekingssysteem te gaan of neem persoonlijk contact met ons op!