Bij Kapstars zorgen wij voor jouw perfecte bruidskapsel, helemaal afgestemd op zowel je persoonlijke voorkeuren als je bruidskleding. Met topkwaliteit producten en de nieuwste technieken garanderen onze haarstylisten dat je kapsel de hele dag perfect in model blijft!
bruidskapsel-inspiratie-elegant-opgestoken-parel-accessoires-trouwdag-trouwen-enschede-kapper-toruwkapsel

BRUIDSKAPSEL

Een bruidskapsel is een belangrijk onderdeel van je trouwdag en moet zorgvuldig gekozen worden. Het moet niet alleen bij de trouwjurk of bruidskleding passen, maar ook bij je persoonlijke stijl en gezichtsvorm. Het juiste bruidskapsel moet niet alleen mooi staan, maar ook comfortabel zitten. 

Bij Kapstars in Enschede nemen we de tijd om je wensen en mogelijkheden te bespreken en gaan samen met jou op zoek naar het trouwkapsel dat het beste bij je past. Of je nu kiest voor een klassieke look, romantische krullen of een moderne updo, wij zorgen ervoor dat je bruidskapsel perfect aansluit bij jou. Kies daarom voor Kapstars, waar ervaren professionals klaarstaan om met jouw wensen voorop het perfecte bruidskapsel te verzorgen!

Je kunt bij ons ook bruidsmake-up bijboeken, zodat zowel het kapsel als de make-up perfect op elkaar zijn afgestemd en je met één bezoek je bruidslook compleet is!

Bel ons om een afspraak te maken en de mogelijkheden te bespreken: 053 435 9373

bruidskapsel-inspiratie-elegant-opgestoken-parel-accessoires-trouwdag-bruid-bridal-donker-haar-trouwen-enschede-kapper-toruwkapsel-bridal-hair-proefkapsel

PROEFKAPSEL

Een proefkapsel is een belangrijk onderdeel van de voorbereidingen voor je trouwdag. Bij Kapstars begrijpen we dat je er zeker van wilt zijn dat je bruidskapsel aan je wensen voldoet en perfect bij je past. Daarom bieden we onze klanten de mogelijkheid om een proefkapsel te laten doen.

Het is aan te raden om vier tot zes weken voor de bruiloft een afspraak te maken voor een proefkapsel. Tijdens de afspraak bespreekt onze ervaren kapster uitgebreid je wensen en kijkt naar wat het beste bij je past. Daarnaast houden we rekening met praktische zaken zoals het type sluier, hoed of andere accessoires die je wilt dragen.

Kortom, het proefkapsel is een essentieel onderdeel van de voorbereidingen voor je trouwdag. We adviseren om ruim de tijd te nemen voor het proefkapsel, zodat je er op je mooist uitziet op de grote dag. Bij Kapstars staan we voor je klaar om samen met jou het perfecte bruidskapsel te creëren.

Neem contact met ons op om het proefkapsel in te plannen; wij staan voor je klaar!

Wil je een afspraak maken voor een andere behandeling, zoals knippen of het kleuren van je haar? Klik dan op de knop hieronder om direct naar ons boekingssysteem te gaan!