BRUIDSKAPSELS 

Een mooi bruidskapsel moet net als een boeket bij uw trouwjurk passen. Een kapsel moet niet alleen goed staan, maar ook goed voelen. Kies daarom een professional die uw wensen begrijpt en tegelijkertijd oog heeft voor wat bij u past.

Bij Kapsalon Kapstars Haarmode in Enschede verzorgen wij geweldige bruidskapsels. Wanneer u bij ons binnen komt bespreken wij eerst uitgebreid uw wensen en mogelijkheden. Vervolgens zoeken wij samen het bruidskapsel dat het beste past bij uw gezicht en haartype. Een kapsel kan een look namelijk maken of breken. Net als bijvoorbeeld het bruidsboeket moet het bruidskapsel daarom perfect bij u en uw jurk passen.


Bij Kapstars is het mogelijk eerst een proefkapsel te proberen. Op uw trouwdag zelf is er natuurlijk weinig tijd om te experimenteren en u wilt er uiteraard zeker van zijn dat het eindresultaat aan uw wensen voldoet. 

Een goed moment voor het maken van een proefkapsel is vier tot zes weken voor de grote dag. Uw haar en kapsel zullen dan niet meer veel veranderen voor de bruiloftsdatum. Ook bij het maken van een proefkapsel bespreekt onze kapster uitgebreid uw wensen en wat het beste bij u past. Er komen tevens praktische zaken aan bod zoals of u een sluier of hoed draagt zodat de kapster daar rekening mee kan houden. 

Denk van te voren ook goed na of u een opgestoken coupe of (half) los haar wilt. Of wilt u een klassieke of juist een moderne uitstraling? U kunt alvast in bladen of op internet naar voorbeelden zoeken van bruidskapsels. Wij raden u aan deze voorbeelden en een foto van uw jurk en eventuele sluier of hoed mee te nemen naar de salon. Ons advies is altijd te kiezen voor een kapsel dat goed voelt. Geef bij het proefkapsel aan wat u in gedachte heeft en wat u anders wilt. Het is tenslotte uw dag en wij willen er samen met u voor zorgen dat u er op uw best uitziet.