Laat je krullen knippen bij onze gespecialiseerde krulkappers en ervaar zelf de voordelen van onze krulkniptechniek!

curlsys-expert-krullen-knippen-technieken-styling-tips-salon-Enschede-krullenkapper-krulkapper

KRULLEN LATEN KNIPPEN

Als je op zoek bent naar de beste manier om krullend haar te laten knippen, dan ben je bij Kapstars in Enschede aan het juiste adres. Onze gespecialiseerde krulkapper gebruikt de revolutionaire krulkniptechniek genaamd ‘Curlsys’ van Brian McLean. Met deze techniek knippen wij mooie, natuurlijke krullen en slagen in je haar. Of je nu meer krullen, slagen wilt of je haar beter in model wilt brengen, wij bieden de beste oplossing!

Het kan soms moeilijk zijn en veel tijd kosten om krullen te onderhouden. Daarnaast is krullend haar vaak van nature droog en pluizig. Veel kappers hebben verschillende kniptechnieken uitgeprobeerd, en hoewel deze bruikbaar kunnen zijn, leiden ze niet altijd tot het gewenste resultaat. Vaak wordt er net te veel of juist te weinig van de krul geknipt, waardoor het haar niet mooi valt. Daarom bieden wij de juiste oplossing met de krulkappers die de beste ‘Curlsys’-methode gebruikten. Zij zijn gespecialiseerd en ervaren in het knippen van krullen, en daarom ben je bij Kapstars in goede handen!

krullen-curlys-kapper-krullen-knippen-blonde-krullen-salon-Enschede-krullenkapper-krulkapper

Bij Kapstars Haarmode in Enschede beheersen onze kapsters 36 technieken om elk gewenst kruleffect te bereiken. Met trots kunnen we zeggen dat we met het McLean Supercurl-certificaat hoogstaande kwaliteit en vaardigheid garanderen. Met de revolutionaire ‘Curlsys’-techniek knippen wij prachtige, natuurlijke krullen of slagen in jouw haar. Door deze methode is het mogelijk om de krullen twee keer zoveel volume te geven! Ons doel is om jouw natuurlijke haarstructuur en schoonheid te accentueren met behulp van onze ervaren krullenkapper.

Laat je krullen knippen bij Kapstars in Enschede en ervaar zelf de voordelen van onze krulkniptechniek. Wij zijn gespecialiseerd in het knippen van krullen en zorgen ervoor dat jouw krullende haar er prachtig uitziet. Maak vandaag nog een afspraak via de button of neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw krullen mooi in model kunnen brengen!