Hairextensions 

Denkt u eraan hairextensions te nemen? Kapstars adviseert extensions van Hairextensions. Wij brengen deze innovatie manier om volume, kleur of lengte aan uw eigen haar toe te voegen met eindeloze mogelijkheden. 

Hairextensions zijn een manier om uw kapsel een boost te geven. Heeft u bijvoorbeeld altijd al voller uitziend haar gewild, dan bieden de hairextensions  een aantal mogelijkheden. Zo kunt u uw haar verlengen door individuele haarstrengen door middel van haarbuisjes vast te maken aan uw eigen haar. Dat is een negen centimeter brede en veertig centimeter met de hand gestrikte haar die wordt toegevoegd met zogenaamde Plusbonds. Één strip bevat evenveel haar als 18 extensions en bestaat uit drie lagen haar.

Maak nu een afspraak bij Kapstars en ervaar de wonderen die hairextensions kunnen doen

Wij bevestigen de extensions van Royalty Hairextensions aan uw eigen haar met behulp van een bondje of met microringen. Royalty Hairextensions biedt ook Clip In extensions die gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen zijn omdat er clips aan elke baan zijn bevestigd.

Bovendien zijn de hairextensions ook geschikt als ‘hairweave’. Hierbij worden de banen haar vastgemaakt aan uw eigen haar en worden ze zo dicht en fijn mogelijk geweven tot een tranche die aan uw kapsel wordt toegevoegd. U kunt kiezen uit korte of lange stroken haar en de haarstukjes zijn van dezelfde kwaliteit en kleur als uw eigen haar. Na twee maanden kunt u opnieuw  hairextensions plaatsen en als u de haarverzorgingsproducten van ons gebruikt, heeft u een garantie van zes maanden.

De hairextensions zijn verkrijgbaar in negen kleuren, maar kunnen ook in elke gewenste kleur geverfd worden.  Maak nu een afspraak bij Kapstars en ervaar de wonderen die hairextensions kunnen doen!