Denk je eraan om je haar te verlengen of meer volume te krijgen? Voor hairextensions bij Kapstars ben je aan het juiste adres!

lange-extensions-transformatie-donker-blond-haar-salon-kapstars-Hairextensions-bij-Kapstars

Kapstars adviseert extensions van het merk Hairextensions. Wij introduceren deze innovatieve manier om volume, kleur of lengte aan je eigen haar toe te voegen, met eindeloze mogelijkheden. 

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor haarverlenging door individuele haarstrengen met behulp van haarbuisjes aan je eigen haar vast te maken. Deze strengen zijn negen centimeter breed en veertig centimeter met de hand gestrikt, en worden toegevoegd met zogenaamde Plusbonds. Één strip bevat evenveel haar als 18 extensions en bestaat uit drie lagen haar. Ook kun je kiezen voor clip in extensions. De hairextensions zijn verkrijgbaar in negen kleuren, maar kunnen ook in elke gewenste kleur geverfd worden.  

Maak nu een afspraak bij Kapstars en ontdek zelf de voordelen van hairextensions! Onze experts staan voor je klaar om persoonlijk advies te geven. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

extensions-blond-lang-haar-weave-techniek-salon-Hairextensions-bij-Kapstars

Wij bevestigen de extensions van Royalty Hairextensions aan je eigen haar met bondjes of microringen. Royalty Hairextensions biedt ook Clip In extensions aan, die dankzij de bevestigde clips eenvoudig zijn aan te brengen en te verwijderen. Deze kun je gemakkelijk verwijderen voor het slapengaan of speciaal voor bijzondere gelegenheden dragen.

Daarnaast zijn de hairextensions ook geschikt als ‘hairweave’. Hierbij worden de banen haar vastgemaakt aan je eigen haar en worden ze zo dicht en fijn mogelijk geweven tot een tranch die aan je kapsel wordt toegevoegd. Je kunt kiezen uit korte of lange stroken haar en de haarstukjes zijn van dezelfde kwaliteit en kleur als je eigen haar. Na twee maanden kun je opnieuw hairextensions laten plaatsen en als je onze haarverzorgingsproducten gebruikt, heb je een garantie van zes maanden.

Maak nu een afspraak bij Kapstars en ontdek zelf de voordelen van hairextensions!