Op zoek naar de perfecte haarkleur? Boek nu een afspraak en laat onze experts je helpen bij het realiseren van jouw ideale look!

creatief-kleuren-roze-blauw-haar-inspiratie-salon-haren-kleuren-haar-verven-Enschede-kapper

Ben je op zoek naar de perfecte haarkleur? Kleur en kapsel gaan altijd met elkaar gepaard. Bij Kapstars in Enschede helpen wij je bij het afstemmen van beide aspecten. De creativiteit van onze stylisten komt tot uiting in de perfect afgestemde knip- en kleurtechnieken. Samen met jou bepalen wij welke kleuren je laten stralen en welk kapsel ervoor zorgt dat dit het beste tot uiting komt. Deze service noemen we ook wel “Creatief Haren Kleuren”, omdat de kleuren een uiting zijn van het creatieve inzicht van onze stylisten en van jou.

Bij Kapstars kun je niet alleen terecht voor het kleuren van je hele haar, maar ook voor het verven van bijvoorbeeld uitgroei. Je kunt bij ons terecht voor deelkleuringen, highlights, de laatste trends en ook voor het realiseren van je eigen creatieve ideeën. Wij bieden diverse extra’s voor creatief haar kleuren.

Of het nu gaat om standaard haarkleuren of een kleurrijk palet zoals bijvoorbeeld roze, blauw of paars, bij onze experts ben je in goede handen! Maak een afspraak via de knop of neem contact met ons op.

creatief-haren-kleuren-roze-blauw-haar-inspiratie-lang-haar-salon-kapper-enschede-haar-verven

HAREN KLEUREN MET GOLDWELL

Wij maken uitsluitend gebruik van topproducten zoals: Elumen, Topchic en Colorance van Goldwell. Goldwell haarkleuring zorgt voor een zeer intensieve haarkleur en is tegelijkertijd vriendelijk voor je hoofdhuid. Deze verf werkt zonder oxidatie, omdat deze uitsluitend gebruik maakt van direct trekkende pigmenten.

Goldwell Elumen is net zo houdbaar als oxidatieve haarverf, maar is tegelijkertijd mild en verzorgend omdat het werkt volgens een puur natuurkundig principe. Dit zorgt ervoor dat de verf de hoofdhuid niet aantast, maar uitsluitend de haren kleurt. Deze verf zorgt voor kleurbriljantie en lange houdbaarheid zonder de kwaliteit van het haar te beïnvloeden. Elumen is daardoor extra geschikt voor felle tinten, zoals roze, blauw en paars. 

De Topchic verf heeft nog meer voordelen te bieden. Deze haarverf zorgt namelijk voor ongekende briljantie, intensiteit en nog gelijkmatigere kleurresultaten met een verhoogde dekking. 

Goldwell Colorance is daarentegen een direct werkende verf met veel kleureffecten. Deze verf geeft geen permanente kleuring, maar geeft je haar wel een intensieve en langdurige kleur met een ultieme glans.