KERATINE  BEHANDELING

Keratine behandelingen zijn steeds populairder geworden onder vrouwen met moeilijk te beheersen kroes- en krullend haar. Bij Kapsalon Kapstars in Enschede bieden we exclusief de Kerasilk Keratine behandeling van Goldwell aan, waarmee we uw droom van zijdezacht, soepel en glad haar kunnen verwezenlijken.

Veel vrouwen hebben onhandelbaar, krullend en pluizend haar. Ze gebruiken vaak talrijke producten om het onder controle te krijgen, wat tijdrovend en frustrerend kan zijn. Deze keratine behandeling is de ideale oplossing, omdat het controle in het haar brengt en krullen en slagen vermindert. Het haar blijft tot wel vijf maanden soepel en zijdezacht aanvoelen.

Bij Kapstars begrijpen we dat elke vrouw uniek is en daarom bieden we behandelingen op maat aan. Onze ervaren stylisten werken samen met u om de behandeling af te stemmen op uw haartype, wensen en behoeften. Ongeacht of u kroeshaar of krullend haar heeft, wij zorgen ervoor dat uw haar er gezonder, glanzender en beter beheersbaar uitziet.

Kortom, onze Kerasilk Keratine behandeling is de perfecte oplossing voor vrouwen die op zoek zijn naar zijdezacht, soepel en glad haar. Het egaliseert de haarstructuur en vermindert krullen en slagen, terwijl de dagelijkse stylingtijd wordt verkort en het haar tot wel vijf maanden zijdezacht aanvoelt. Bezoek onze kapsalon in Enschede en laat ons u helpen om uw droom van prachtig haar te verwezenlijken met onze professionele behandeling.

PRIJZEN
€265,- Keratine Kerasilk behandeling
€25,- Toeslag lang haar
€25,– Toeslag dik haar

LET OP!

De Keratine behandeling kan niet via onze online agenda geboekt worden. Dit is een exclusieve specialistische behandeling waarvoor wij altijd eerst een advies gesprek voeren. Voor de keratine behandeling kan met Kapstars Haarmode gebeld worden op:
053 4359373