Keratine-behandeling-blond-bruin-donker-lang-haar-kapper-stijl-haar-kapstars

Steeds meer klanten kiezen voor een keratine behandeling, of ze nu moeite hebben met het beheersen van kroes- en krullend haar of juist hun licht golvende haar mooi stijl willen houden. Bij Kapsalon Kapstars in Enschede bieden we exclusief de Kerasilk Keratine behandeling van Goldwell aan, waarmee we jouw droom van zijdezacht, soepel en glad haar kunnen realiseren.

Het is geen geheim dat onhandelbaar, krullend en pluizend haar veel voorkomt. Vaak worden talrijke producten en tools gebruikt om het onder controle te krijgen, wat veel tijd kan kosten. Onze keratinebehandeling biedt hier de ideale oplossing voor, omdat het de controle in het haar brengt en krullen en golven vermindert. Het haar blijft tot wel vijf maanden soepel en zijdezacht aanvoelen.

PRIJZEN
€265,- Keratine Kerasilk behandeling
€25,- Toeslag lang haar
€25,– Toeslag dik haar

LET OP!

De keratine behandeling in Enschede kan niet via onze online agenda worden geboekt. Dit is een exclusieve specialistische behandeling waarvoor altijd eerst een adviesgesprek nodig is. Voor de keratine behandeling kun je Kapstars Haarmode bellen op:

053 4359373

Behandelingen op maat voor jouw unieke haar

Bij Kapstars begrijpen we dat elk haartype uniek is, daarom bieden we behandelingen op maat aan. Onze ervaren stylisten werken samen met jou om de behandeling af te stemmen op jouw haartype, wensen en behoeften. Of je nu kroeshaar, krullend of golvend haar hebt, wij zorgen ervoor dat jouw haar er gezonder en glanzend uitziet.

Onze Kerasilk Keratinebehandeling biedt de ideale oplossing voor vrouwen die streven naar zijdezacht, soepel en glad haar. Deze behandeling egaliseert de haarstructuur, vermindert krullen en golven, en verkort de dagelijkse stylingtijd. Geniet tot wel vijf maanden lang van zijdezacht haar. Neem vandaag nog contact met ons op en breng een bezoek aan onze kapsalon in Enschede, waar we je graag helpen om prachtig haar te bereiken met onze professionele behandeling.

Wil je een afspraak maken voor een andere behandeling, zoals knippen of het kleuren van je haar? Klik dan op de knop hieronder om direct naar ons boekingssysteem te gaan!