WENKBRAUWEN EPILEREN MET DRAAD

Wenkbrauwen epileren is een veelvoorkomende methode om ongewenste haartjes te verwijderen. Naast pincetten en waxen wordt ook steeds vaker oosters epileren met draad gebruikt. Bij deze methode wordt een draad of touw om de haartjes gedraaid en er vervolgens met een bepaalde techniek uitgetrokken.

Oosters epileren met draad heeft verschillende voordelen. Ten eerste is het hygiënischer en verwijdert het zelfs de kleinste haartjes. Bovendien is het geschikt voor mensen met een gevoelige huid en vermindert het risico op roodheid. Hoewel het kan leiden tot huidirritaties of ingegroeide haren, wordt het minder pijnlijk na verloop van tijd en is het resultaat preciezer.

Bij Kapstars zijn ze gespecialiseerd in oosters epileren met draad. U kunt er terecht voor het verwijderen van gezichtshaar op de bovenlip en wenkbrauwen. Onze deskundige kapsters kijken naar uw gezichtsverhoudingen en bepalen wat het beste bij uw gezicht past, voor mooie gestylde wenkbrauwen zonder ongewenste haartjes. Maak nu een afspraak!


EPILEREN MET PINCET OF DRAAD?

Epileren is een veelvoorkomende methode om ongewenste haartjes te verwijderen. Naast pincetten en waxen wordt ook steeds vaker oosters epileren met draad gebruikt. Bij deze methode wordt een draad of touw om de haartjes gedraaid en er vervolgens met een bepaalde techniek uitgetrokken.

Oosters epileren met draad heeft verschillende voordelen. Het is hygiënischer, verwijdert zelfs de kleinste haartjes en is geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Het kan wel leiden tot huidirritaties of ingegroeide haren, maar wordt minder pijnlijk na verloop van tijd en het resultaat is preciezer.

Bij Kapstars zijn wij gespecialiseerd in oosters epileren met draad. U kunt terecht voor het verwijderen van gezichtshaar op de bovenlip en wenkbrauwen. Er wordt gekeken naar uw gezichtsverhoudingen en bepaald wat het beste bij uw gezicht past, voor mooie gestylde wenkbrauwen zonder ongewenste haartjes.