Voor visagie ben je bij ons aan het juiste adres! Wij staan bekend om onze fantastische haarlooks en kunnen hier ook de make-up op afstemmen. Onze visagisten, dé experts in Enschede, verzorgen graag een perfecte make-uplook voor je!

visagie-Enschede-bruids-makeup-look-salon-wedding-hair-visagie-Enschede

VISAGIE

Of het nu voor een speciale gelegenheid is of voor dagelijks gebruik, onze ervaren visagisten weten precies wat te benadrukken of te camoufleren. We kijken naar de kleur van je ogen, je haarkleur, kleding en de vorm van je gezicht; op deze manier kunnen we jouw schoonheid accentueren. 

Bij Kapstars zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken op het gebied van make-up. Onze visagisten volgen regelmatig trainingen en workshops om hun vaardigheden te ontwikkelen. Zo kunnen we jou altijd de nieuwste, meest innovatieve en diverse technieken bieden, perfect afgestemd op jouw specifieke gelegenheid.

Bij Kapstars krijg je een professionele visagiebehandeling, volledig afgestemd op jouw unieke kenmerken, gezicht en stijl. Wenkbrauwen zijn bijzonder belangrijk, omdat ze de uitdrukking van je gezicht sterk beïnvloeden. Onze professionals leggen stap voor stap uit welke kleuren het beste bij je passen en waarom. Zo kun je later zelf je make-up aanbrengen, en mixen en matchen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor de perfecte visagie! Neem contact met ons op om een afspraak te maken!

visagie-Enschede-bruids-makeup-look-salon-wedding-hair

BRUIDSMAKE-UP

Op je trouwdag wil je er op je allerbest uitzien. Bij Kapstars ben je voor bruidsmake-up dan ook aan het juiste adres. Onze ervaren visagisten houden rekening met je persoonlijke stijl en trouwkleding. We benadrukken je beste eigenschappen om je natuurlijke schoonheid naar voren te laten komen. Tijdens de behandeling bepalen we samen met je welke kleuren en make-up het beste bij je passen, leggen we uit waarom, en stemmen dit af op basis van jouw persoonlijke wensen en verwachtingen.

Bovendien werken we uitsluitend met hoogwaardige en professionele producten van gerenommeerde merken, die geschikt zijn voor alle huidtypen. Zo kunnen we garanderen dat je make-up er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook langdurig blijft zitten.

Je kunt bij ons ook een bruidskapsel bijboeken, zodat de make-up en het kapsel beide perfect op elkaar zijn afgestemd en je bruidslook op één plek helemaal af is!

Bel ons om een afspraak te maken en de mogelijkheden te bespreken: 053 435 9373