VISAGIE 

De juiste make-up kan een outfit en speciaal kapsel helemaal afmaken. Bij ons geven wij u naast een geweldige haarlook ook een geweldige visagie behandeling. Wij zijn gespecialiseerd in meerdere huidtypen en kunnen daarom perfect uw haar combineren met prachtige visagie.

Speciale gelegenheden vragen om speciale make-up. Als ervaren visagisten brengen wij make-up op door de juiste plekken te benadrukken of te camoufleren. Bovendien letten wij op de kleur van uw ogen, haarkleur, de kleur van uw kleding, maar ook de vorm van uw gezicht. Ieder gezicht vraagt namelijk om persoonlijke make-up, omdat iedereen een andere soort huid en gezichtsvormen heeft. 

Wij houden bij het aanbrengen van de make-up rekening met uw unieke kenmerken. Bij ons krijgt u daarom een professionele visagie behandeling die wordt afgestemd op uw gezicht en stijl. Wij kijken hierbij ook naar uw wenkbrauwen omdat deze in grote mate de uitdrukking van uw gezicht bepalen. Onze professional bekijkt tijdens de behandeling samen met u naar uw gezichtsvorm en gelaat en legt u stap voor stap uit welke kleuren het beste bij u passen en waarom dat zo is. Met dit advies kunt u later zelf uw make-up aanbrengen en ook mixen en matchen.


U kunt bij ons terecht voor zowel feest make-up als dag make-up. Wij houden daarbij altijd rekening met uw persoonlijke stijl. Het doel van onze behandeling is waar make-up ook voor bedoeld is: U extra te laten stralen. In onze salon in de Enschedese wijk Twekkelerveld bieden wij make-up behandelingen voor speciale gelegenheden zoals voor bruiloften. 

Of het nu uw eigen bruiloft is of een huwelijk van een bijzonder persoon, wij stemmen uw make-up af op uw kapsel en feestkleding. U kunt ook bij ons terecht voor een visagie behandeling voor andere gelegenheden, maar ook wanneer u uw wenkbrauwen wilt laten epileren. Wij doen dit zowel op de Europese wijze, met een pincet, maar ook op de Oosterse wijze, een stylingswijze waarmee de wenkbrauw wordt behandeld met draad.