Oosters epileren met draad kun je op een veilige en professionele wijze laten doen bij Kapstars in Enschede. Of het nu gaat om het perfect in vorm brengen van je wenkbrauwen of het epileren van je bovenlip, wij staan klaar om je te helpen. Maak gemakkelijk een afspraak via de button!

WENKBRAUWEN EPILEREN MET DRAAD

oosters-epileren-wenkbrauwen-harsen-schoonheidsspecialiste-salon-Enschede

OOSTERS EPILEREN

Wenkbrauwen epileren is een veelvoorkomende methode om ongewenste haartjes te verwijderen. Naast het epileren met een pincet en waxen wordt ook steeds vaker oosters epileren met draad gebruikt. Bij deze methode wordt een draad om de haartjes gedraaid en er vervolgens met een bepaalde techniek uitgetrokken.

Bij Kapstars zijn we gespecialiseerd in oosters epileren met draad. Je kunt bij ons terecht voor het verwijderen van gezichtshaar op de bovenlip en wenkbrauwen. Onze ervaren kapsters kijken naar je gezichtsverhoudingen en bepalen wat het beste bij je past, voor prachtig gevormde wenkbrauwen zonder ongewenste haartjes.

Maak nu gemakkelijk een afspraak via de button of neem persoonlijk contact met ons op!

oosters-epileren-wenkbrauwen-harsen-schoonheidsspecialiste-salon-Enschede

EPILEREN MET PINCET OF DRAAD?

Oosters epileren met draad heeft verschillende voordelen. Ten eerste is het hygiënischer en verwijdert het zelfs de kleinste haartjes. Bovendien is het geschikt voor mensen met een gevoelige huid en vermindert het risico op roodheid. Deze methode verwijdert de haartjes vanaf de wortel, waardoor de resultaten langer duren in vergelijking met andere methoden zoals scheren of ontharingscrèmes. Ook is deze techniek preciezer dan andere methoden en wordt het snel uitgevoerd, waardoor het door sommige klanten als minder gevoelig wordt ervaren dan andere epilerende methoden.

Voor de perfecte wenkbrauwen ben je bij Kapstars in Enschede aan het juiste adres! Onze professionals staan klaar om je persoonlijk te helpen met jouw wensen en behoeften. Een voordeel van de extra service die wij bieden, is dat je hier niet alleen terechtkunt voor je kapsel, maar ook voor andere beauty behandelingen zoals het zorgvuldig epileren van de wenkbrauwen.