KAPPERS VAN KAPSTARS STAAN VOOR KWALITEIT EN PASSIE!

team-foto-kapstars-kapsalon-enschede-kappers

DE KAPSALON IN ENSCHEDE

Kapsalon Enschede: Kapstars is jouw professionele kapsalon in Enschede waar passie voor het kappersvak centraal staat. Onze kappers volgen regelmatig cursussen en blijven zichzelf ontwikkelen. Daarnaast verzorgt Kapstars trainingen voor andere professionele kappers. Wij laten ons inspireren door de laatste trends, vakgenoten én door jou. Het salon is zorgvuldig en stijlvol ingericht, zodat elke klant die binnenkomt zich op zijn gemak en verwend kan voelen. Ons doel is dan ook om iedereen zelfverzekerd en tevreden het salon te zien uitlopen. Kies voor Kapstars, kies voor kwaliteit!

WAAR VOOR JE GELD

Kapstars Haarmode, de nummer één kapsalon in Enschede, staat voor kwaliteit en passie. Wij werken met een breed scala aan zorgvuldig uitgekozen kwaliteitsproducten die ook te koop zijn in onze salon. Onze professionele kappers weten passend advies te geven, afhankelijk van de wensen, het haartype en de situatie van onze klanten. We vinden het belangrijk dat elke unieke klant zich goed verzorgd voelt in de salon en een heerlijk ontspanningsmomentje kan ervaren. Bij onze kappers ben je in goede handen!

kapsalon-enschede-kapper-kapstars-salon-haarsalon-hairdresser

ONZE DIENSTEN

Of je nu komt voor een knip- en verfbehandeling of haaradvies, wij staan vijf dagen per week voor je klaar. Bij ons kun je terecht voor het wassen, knippen, verven en stijlen van je haar. We werken vakkundig, met oog voor de laatste trends en jouw persoonlijke wensen. Het resultaat? Mooie en makkelijk te onderhouden kapsels die perfect zijn afgestemd op jouw gezicht en stijl. Daarnaast bieden we diensten aan voor stijlvolle looks, zoals onze signature blowdry, bruidskapsels, festival looks en andere coupes voor alle gelegenheden.

DAT BEETJE EXTRA

Bij ons kun je ook terecht voor hairextensions, visagie, bruidsmake-up en Oosters epileren. Heb je vragen over haarverzorging of haarproducten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren kappers geven advies dat aansluit bij jouw haartype en wensen. We beschikken over een breed assortiment aan kwaliteitsproducten om aan de wensen en behoeften van elke klant te voldoen. Bovendien bieden we cadeaubonnen aan, verkrijgbaar in zelfgekozen prijscategorieën. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar!

Wil je een afspraak maken voor het knippen of kleuren van je haar? Ook andere behandelingen zijn online te boeken. Klik op de knop hieronder om direct naar ons boekingssysteem te gaan!