Over ons

Kappers van Kapstars Haarmode staan voor kwaliteit en passie!

Kapsalon Enschede

Kapsalon Enschede: De Kapsalon

Kapsalon Enschede: Als professionele kapsalon in Enschede zijn de kappers van Kapstars Haarmode continu bezig met het kappersvak. Zo volgen alle kappers seminars, cursussen en verzorgen wij trainingen voor andere kapsalons. Wij laten ons inspireren door de laatste trends, vakgenoten en door u. Wij zijn uw kapsalon Enschede.

Waar voor je geld

Kapstars Haarmode in de nummer één Kapsalon Enschede staat voor kwaliteit en passie. Als professionals zijn wij continu bezig met ons vak. Zo volgt het team seminairs, cursussen en verzorgen wij trainingen voor andere kapsalons. Wij laten ons inspireren door de laatste trends, vakgenoten en door u. Wij werken met een breed scala aan kwaliteitsproducten die ook te koop zijn in onze salon.

Kapsalon Enschede 2

Onze diensten

Of u nu binnenkomt voor een knip- en verfbehandeling of voor haaradvies, wij staan zes dagen in de week voor u klaar. Wij wassen, knippen en verven uw haren met vakkundigheid en met oog voor uw eigen wensen. Het resultaat zijn mooie en makkelijk te onderhouden coupes die afgestemd zijn op uw gezicht en persoonlijke stijl.

Dat beetje extra

Bij ons kunt u ook terecht voor hairextensions, visagiebehandelingen of voor Oosters epileren. Ook met vragen over haarverzorging en haarproducten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een breed aanbod van kwaliteitsproducten in onze salon.