KAPPERS VAN KAPSTARS STAAN VOOR KWALITEIT EN PASSIE!

kapstars-kapperszaak-kapper-vacature-Enschede-werken-salon-kapsalon-contact-kapstars

KOM WERKEN BIJ KAPSTARS HAARMODE!

Vacature kapper Enschede: Bij Kapstars hebben we regelmatig vacatures beschikbaar, zowel voor ervaren als beginnende kappers.

Ben jij enthousiast, gemotiveerd, flexibel, zelfstandig en zoek je een nieuwe uitdaging? Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken in een leuke en professionele kapsalon in Enschede, die altijd op de hoogte is van de laatste trends en kapperstechnieken? Bekijk de huidige vacatures die wij aanbieden voor kappers in Enschede!

Bij Kapstars kun je ook stage lopen. Zoek je een erkend leerbedrijf voor kappers? Dan ben je bij Kapstars aan het juiste adres. Wij hebben zowel BOL als BBL vacatures voor kappers.

Benieuwd wat wij jou kunnen bieden of wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op en vraag naar Nour. Wij zullen graag verder contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

kapstars-kapperszaak-kapper-vacature-Enschede-werken-salon-kapsalon

ERKEND LEERBEDRIJF

Kapsalon Kapstars in Enschede is aangesloten bij ANKO, een organisatie die de professionele uitvoering van het kappersvak ondersteunt.

Wij zijn een erkend leerbedrijf en aangesloten bij KOC Nederland, het kenniscentrum voor beroepsonderwijs en bedrijfsleven in de sector van de uiterlijke verzorging. Dit partnerschap stelt ons in staat om hoogwaardige trainingen en opleidingen aan te bieden.

Naast vacatures en stages bieden we voor kappers ook unieke trainingen aan. Dit doen we met passie voor de ontwikkeling van kappersondernemers. Benieuwd naar het huidige aanbod van onze trainingen? Bekijk ze hier.

Wil je een afspraak maken voor het knippen of kleuren van je haar? Ook andere behandelingen zijn online te boeken. Klik op de knop hieronder om direct naar ons boekingssysteem te gaan! 

Je kunt ook direct contact met ons opnemen om een afspraak te maken; bel naar onze salon op 053 435 9373.

Onze stylisten staan voor je klaar!